Enerji Dolu Birgünün Sırrı Vol1

11.12.14

    Enerji dolu bir gün güzel bir uyku ve öncesinde uykuya güzel bir başlangıçla başlar;

   Bunun için ufak bir hazırlık aşaması geçirilmeli;

- Öncelikle kendimden yola çıkarak söylemeliyim ki benim işim hep ayakta geçiyor dolasıyla eve geldiğimde ayaklarım fazlasıyla yorgun oluyor. Bu gibi durumların kurtarıcısı soğuk su şoku. 

- Yatmadan önce hiçbir atıştırma kaçamağı yapmamak gerek buna meyve de dahil, ancak yarım saat öncesinde küçük bir kase yoğurt ve sonrasında bir bardak su size güzel bir gece uykusu ve kan şekerinizi tatmin etmeyi vaat ediyor.



- Yatmadan önce mutlaka makyajınızı temizlemelisiniz! Cildinizi makyajla uyuyarak çok büyük bir tehdit altına alıyorsunuz. Saatlerce onca ürünle baş etmiş olan cildinizi dinlendirmek zorundasınız; aksi takdirde bize küsüp gerek sivilcelerle, gerek çizgiler ve morluklarla meydan okumaya kalkabilir. ( İlerleyen günlerde kendi uyguladığım uyku öncesi cilt temizliği ve bakımı hakkında yazılarım olacak )

- Karanlık ve sessiz bir ortamda uyumak da çok önemlidir. Eğer karanlıkta uyuyamam diyenlerdenseniz ufak gece lambaları güzel bir seçenek.

- Ve geldik en önemli kısıma; çok geç uyumamaya çalışmakta fayda var. Erken yatıp erken kalkmak en güzel enerji deposu; bizzat test edilmiş bilgi. :)

Benzer Yazılar

0 yorum