Sen Hala Evde Misin?

20.12.14

Günaydın(:
Eminim ki pencerenizden dışarı baktığınızda havanın o albenisini sizde fark etmişsinizdir. Benim bugün evde durmaya hiç niyetim yok. Özlediğimi hissettiğim birçok şeyi yapma vakti gelmiştir.





Cumartesi kalabalığını hiç takmayın kafanıza; sizin de rahat edebileceğiniz bir yerler mutlaka vardır. Emirgan, Üsküdar, Kadıköy, Beşiktaş, Ortaköy… Bakmayın alışveriş merkezi cazipliğine; tıkılmayın binaların içine. Vücudumuzun, ruhumuzun bu güzel havayı solumaya ihtiyacı var. Çekinmeyin, üşenmeyin yürümekten. Kemiklerinizde can atıyorlar bu hava da hareket etmek için.


Her mevsimi her anı her saati sevin. Sanki bir daha hiç yaşanmayacakmış gibi. Kıymetini bilin; şükredin. Doyasıya anı yaşamaktan hiç vazgeçmeyin. Gülümseyin; enerjinizin tavan yapmasından mutlu olmaktan korkmayın. Gülümsemek hem sizi hem çevrenizdekileri mutlu edecek küçük görünümlü kocaman bir çağrıdır aslında.

Ben şimdi, akşam için yapmam gereken birçok hazırlığa rağmen şu saatleri değerlendirmeye; boncuk gözlerle tarama yapmaya gidiyorum. Siz bugün neler yapacaksınız? Planlarınız neler? Ve neler yaptınız? Neler olup bitiyor sizin gözlerinizde? Yorumlarınızı bekliyor olacağım. Görüşmek üzere (:

Benzer Yazılar

0 yorum