Aşk Sana Benzer

31.1.15

     Günaydın; iznimin ilk ve son haftasonunda vizyona yeni giren bir filmden bahsedicem; Aşk Sana Benzer.

       Bu filme, benim merakımla gidildi. Aşk filmi; çok yapmacık olmadıkça severim. Dönem dönem izlemek isterim. Fahriye Evcen; sinema filmlerinde ki oyunculuğunu seviyorum. Karakteristik yapısı bu tarz filmlere çok yakışıyor. Bunun  gibi ufak tefek bir kaç şey beni bu filmi izlemeye itti. Ama izledimde ne oldu???
          Ben uzun zamandır böylesine hayal kırıklığı yaşamamıştım. Şaşırtıp çok beğendiğimde oldu, şaşırtmayıp hiç beğenmediğimde. Ama bu tam bir hayal kırıklığı....
          Ben ki duygusal bir insanımdır. Ayrılık sahneleri, ölüm sahneleri, aşk yüklü sahneler en azından bir damla göz yaşı akıtır bende. Ama aşk sana benzer'in intihar sahnesinde bile güldüm. Bu benim için bir ilk.
           Oyuncular filme değil, ama film oyunculara gerçekten oturmamıştı. Oyunculuklara hiç bir lafım yok. Ama sahneler, senaryo öylesine vasat ki; olmamış arkadaş oturmamış üzerlerine oyuncuların. Resmen amatör bir film gibiydi.
           İllede İzleyin dermiyim, bu yorumlardan sonra tabi ki demem :) Aslına bakarsanız kötü de olsa bir şans verilmeli her filme, emek yeter. Içinde ki bir çok kıymetli oyuncu yeter. Ama ne bileyim ben hayal kırıklığı yaşadım işte. Oyüzden de olsun gidin diyemicem :)
           Siz de izlediyseniz Aşk Sana Benzer filmini lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin :)

Benzer Yazılar

2 yorum